Pro Training Quick Quads

If you are having problems with a game on this Web site, post here.
Post Reply
davidearl
Senior Member
Posts: 284
Joined: Thu Mar 18, 2010 2:38 pm

Pro Training Quick Quads

Post by davidearl »

I was training on the Pro, when I was dealt a 77743 QQ. The program said "Quick Quads", but when I held the QQs, the program message was "incorrect hold". The correct hold was 777. The program kept sending me that hand so that I could "learn" the correct hold. I am now worth Millions! :lol:
I checked all the QQ games using "pick cards" and they all had the same problem. The only time it was the right hold was on the even numbers like TTT55, but the EV was for a full house. Also, a 555A6, they said 555 was the best hold and a 555A or 5556 were 2nd best and equal in value. And that's on all the triple # holds.
I will except a free year of Gold & Pro for my services. :lol:

Webman
Video Poker Master
Posts: 4906
Joined: Thu Dec 28, 2017 3:11 pm

Post by Webman »

It’s playing correctly for me here. Perhaps it is one specific pay table with a problem. Please send a screenshot or the exact pat table in an email to support@videopoker.com and we will check it out.

davidearl
Senior Member
Posts: 284
Joined: Thu Mar 18, 2010 2:38 pm

Post by davidearl »

just sent 4 screenshots of the problem.

Webman
Video Poker Master
Posts: 4906
Joined: Thu Dec 28, 2017 3:11 pm

Post by Webman »

Thanks.

davidearl
Senior Member
Posts: 284
Joined: Thu Mar 18, 2010 2:38 pm

Post by davidearl »

It's working now Webman. Thanks a lot! Maybe you could moderate the next Presidential Debate, you've got lots of experience at that! :lol:

Post Reply