Adding attachements

Comments and suggestions about VideoPoker.com
Post Reply
Player422738
VP Veteran
Posts: 516
Joined: Thu Jul 26, 2018 7:05 pm

Adding attachements

Post by Player422738 »

Many folks mention that there is an "attachments" link after clicking on edit. But I can't find it.

I am using iOS and Chrome/Safari. I also tried IE on Windows but there is just no way to add an attachment.

Is this feature only available to users who are reaching a higher level?

Webman
Video Poker Master
Posts: 4929
Joined: Thu Dec 28, 2017 3:11 pm

Post by Webman »

If you are starting a new topic, editing a post, or click "Full Editor & Preview" to reply to a post, then it appears in a tab below the post area as shown here.
Attachments
Screenshot 2020-11-12 085727.PNG.jpg

Player422738
VP Veteran
Posts: 516
Joined: Thu Jul 26, 2018 7:05 pm

Post by Player422738 »

It doesn’t show on my browser. This gotta be something to do with my forum level.

@webman, I am currently "Senior Member", is this option only available for higher levels? Normally this can be configured on the Admin page.

Image

Webman
Video Poker Master
Posts: 4929
Joined: Thu Dec 28, 2017 3:11 pm

Post by Webman »

Checking to see why your permissions might not allow it. Give me a bit to look into it.

Webman
Video Poker Master
Posts: 4929
Joined: Thu Dec 28, 2017 3:11 pm

Post by Webman »

For some reason you weren't automatically promoted past "new user" status. You should hopefully see it now... let me know.

Player422738
VP Veteran
Posts: 516
Joined: Thu Jul 26, 2018 7:05 pm

Post by Player422738 »

Yup, now it shows up. Thanks a lot @Webman!
Attachments
1266A79A-3E7C-4071-802D-43201A0A50E0.jpeg
1266A79A-3E7C-4071-802D-43201A0A50E0.jpeg (29.67 KiB) Viewed 1288 times

TripleTriple
Senior Member
Posts: 279
Joined: Sat Aug 31, 2019 7:18 pm

Post by TripleTriple »

Web- I am one of those folks and also emailed support. My screen looks like hop's. Can you help me similarly? TIA.

jaycevs1
Forum Newbie
Posts: 8
Joined: Fri Dec 07, 2018 9:06 pm

Post by jaycevs1 »

Hi Webman, I got the same issue as the other users, with no way to add attachments. If you could fix, I am having issues trying to get photos to a host then link them.

Post Reply